Сушеница

Сушеница

Състав: свинско месо, говеждо месо, рафинирана готварска сол и добавки.
Разфасовки: на килограм и вакуумно пакетирани на бройка.
Съхранение и трайност; от 0С до +5С – 60 дни от датата на производство; във вакуум опаковка – 90 дни.
Транспортни опаковки: кашони

Всеки регион в България има специфична рецепта за традиционни мезета като сушеница. Ние от „Боби Горна Оряховица“ повече от 30 години запазваме тайните на горнооряховската сушеница и ревниво следваме старите, изпипани методи, за да създаваме незабравими спомени за стари времена всеки път, когато на трапезата Ви присъстват нашите колбаси и сушени меса.

Селектираме внимателно и без компромис първокласно говеждо и свинско месо, което смесваме грижливо с подбрани подправки и оставяме сместа да почине, за да се слеят превъзходните вкусове. Използваме модерна технология за сушене на продуктите при температура, която спомага месото да запази специфичните си качества, а след това оформяме сушениците, за да добият добре позната Ви форма.

Сушеница за ценители

Нашата сушеница е предпочитано и ценено допълнение на всяка трапеза. Любима на най-малките, заради плътния си вкус и наситен аромат, търсена от големите, защото е най-подходящото мезе за чаша българска ракия, ароматно вино, а защо не и за пенлива бира. Тя е универсалната вкусотия, която върви чудесно с всевъзможни салати, разядки, основни ястия от всеки сезон. Изкусително нарязана на тънко, сушеницата на „Боби Горна Оряховица“ е онази радост за вкусовите Ви рецептори, която ще обикнете и търсите, заради доказаните ѝ качества.