За нас

научете повече за нас

Фирма Боби е основана през 1987 г. Днес в нея работят 35 работници в модерен цех, оборудван с машини и съоръжения съобразени с всички европейски изисквания. Капацитетът на фирмата е 5000 кг. дневно производство на млени меса и месни заготовки и 1000 кг. трайни сурово-сушени  колбаси – седмично.

Мотото на нашата фирма е:

„Качествени суровини – висококачествен продукт.“

Производството на фирма Боби се изразява в месни заготовки и сурово-сушени колбаси от раздробено и не раздробено месо. Ние произвеждаме малко, но с високо качество, което е гаранция за здравословно хранене. Благодарение на тази политика на фирмата през 2012 г. заедно в „сдружение Раховец“ успяхме да въведем защитен продукт с „Защитено географско указание – Горнооряховски суджук“ в Европейския съюз. Днес продукта се радва на голям интерес от страна на потребителя. Не по-малко внимание получават продуктите „ОСОЛЕНА СВИНСКА РИБИЦА и ГОВЕЖДА ПАСТЪРМА“, характерни с традицията си в района и страната.

Фирмата има разработени пазари във всички градове на Северна България. Асортиментът от предлаганите продукти е напълно достатъчен да задоволи любопитството и желанията на нашите клиенти.

Р.А – 03 – БОБИ ООД има дългогодишни контакти с много търговци, радва се на ползотворно сътрудничество и винаги е отворена за нови контакти.

С уважение Румяна и Ангел Добреви.

Собственици на Р.А – 03 – БОБИ ООД.