говежда пастърма

Говежда пастърма

Състав: говеждо месо, рафинирана готварска сол до 4.5%; стабилизатор-калиев нитрат до 50mg/kg, захар и растителни подправки.
Съхранение и трайност: при температура +2С до +5С – 90 дни, във вакуум опаковки – 120дни.
Транспортни опаковки: кашони

Повече от 30 години ние от „Боби Горна Оряховица“ усъвършенстваме нашата рецепта за първокласна говежда пастърма. Избираме премиум говеждо, което минава през деликатна обработка във високотехнологичния ни цех, контролираме непрекъснато сушенето на месото, подбираме внимателно нужните подправки, които да „оформят“ прекрасния вкус на продукта. Рецептата ни е вдъхновена от запазените традиции за приготвяне на изкусителни сушени и пушени меса в този край и подобрена от опитните ни технолози, благодарение на иновативните техники в производството на колбаси.

Говежда пастърма за любители

Тайната на запомнящия се вкус и прекрасен аромат на нашата говежда пастърма е в селекцията на месото от пасищни животни, защото ние не правим компромис с качеството на суровината, която влагаме. Използваме растителни подправки, които подчертават наситения вкус на това първокласно и полезно червено месо. Независимо от сезона, в която я сервирате, говеждата пастърма е бижуто на трапезата. Тя е разкошно допълнение към всяко основно ядене, апетитно мезе, което се съчетава перфектно с най-разнообразни салати и разядки. Тънко нарязана и поднесена с вкус, пастърмата придава празничност на трапезата и отваря апетита. И не забравяйте – говеждото месо е страхотен източник на протеини и е изключително полезно за здравето.