домашен бабек

Домашен Бабек Боби

Състав:Свинско месо , говеждо месо, рафинирана готварска сол до 4.5%; стабилизатор – калиев нитрат до 50mg/kg, захар и растителни подправки.
Съхранение и трайност: при температура +2С до +5С – 60 дни
Транспортни опаковки: кашони

Традиционният и обичан от българите домашен бабек не отстъпва по нищо на най-рафинираните италиански и френски колбаси. Ние от „Боби Горна Оряховица“ знаем това и вече 30 години подобряваме вкусовите качества на нашия домашен бабек, запазвайки старите майсторски трикове, които правят това мезе толкова автентично. Първо подбираме с внимание първокласно свинско и говеждо месо, за да получим плътна, едро смляна кайма. След това добавяме растителни подправки, каквито са използвали опитните специалисти, и оставяме сместа да „почине“ няколко дни, за да получим разкошен аромат и неустоим вкус. Нашите технолози следят строго процеса по сушене на домашния бабек, за да Ви предложим премиум качество на продукта.

Първокласен домашен бабек

Нашият домашен бабек е желано мезе от малки и големи. Освен като съвършено допълнение към трапезата, той може да участва пълноправно в традиционни или екстравагантни рецепти. Запечете го с ориз, с праз или яйца и експериментирайте. Гарантираме Ви, че няма да съжалявате, ако включите сред гозбите на масата нашия домашен бабек.